iOS

Det är enkelt att hantera Apples mobila enheter, även i en större organisation. En iOS-enhet kan konfigureras helt automatisk, vilket tar bort behovet för en IT-avdelning att individuellt färdigställa enheter innan distribution till användarna.

Precis som Apple alltid fokuserat på att deras produkter ska vara enkla, intuitiva och kraftfulla, är de samtidigt säkra. iOS och macOS bygger på UNIX, vilket garanterar bra stabilitet.
ipadiphone

Tillgängliga utbildningar


iOS Security and Privacy Workshop

Vare sig organisationen länge har använt iOS-enheter eller precis påbörjat sin resa är säkerhet och användarnas integritet ämnen som ständigt dyker upp i diskussionen. I denna 4-timmars workshop får deltagarna kunskap om de säkerhetsfunktioner Apple byggt in i sitt mobila operativsystem och flera argument varför iOS är det bästa valet för mobilitet i större organisationer.
Kurskostnad 6 900 kr exkl moms.
Endast halvdag, lunch ingår ej.

iOS Network Integration Workshop

iPad och iPhone är kraftfulla arbetsverktyg för moderna användare. För att på bästa sätt stödja sina mobila användare behöver dagens organisationer tillhandahålla tillförlitliga och säkra tjänster, både inom och utanför organisationens eget nätverk. I denna 4-timmars workshop får deltagarna lära sig hur det enkelt går att integrera Apples teknik i befintliga miljöer, med bra balans mellan användarvänlighet och säkerhet.
Kurskostnad 6 900 kr exkl moms.
Endast halvdag, lunch ingår ej.