Apoio System AB

Trots våra intentioner att aldrig sälja annat än konsulttjänster och utbildning kunde vi inte låta bli att acceptera Jamfs erbjudande när vi blev tillfrågade att bli återförsäljare för deras produkter.

Programvaran håller hög kvalitet, supportorganisationen är riktigt bra och användarsamfundet, forumet Jamf Nation, är mycket levande. Så hur skulle vi kunna låta bli?

Under vår tid som återförsäljare har vi installerat Jamf Pro hos hundratals mycket nöjda kunder.

Apoio System säljer Jamf Pro i Norden

Jamf är allt ni behöver för att hantera Apple-enheter i er organisation. Med Jamf gör ni vardagen enklare för både IT-avdelning och användare med en genomtänkt och heltäckande hanteringslösning som ökar effektiviteten och samtidigt sänker kostnaden för drift och underhåll.

Kontakta gärna oss på Apoio System om du vill ha mera information eller en demonstration av hur Jamf Pro kan hjälpa er organisation och förenkla din vardag.

Jamf Pro bygger på ett ramverk som integrerar både Apples teknologier och tjänster samt funktioner från ett flertal andra leverantörer. Jamf Pro har stöd för Apples enhetsregistrerings-program (Apple Business Manager / Apple School Manager) och Apples volymlicenshantering (Apps & Books).

Jamf Pro kan även kopplas med Microsoft Endpoint Manager för Conditional Access och integreras med branchledande aktörer för SSO/SAML som t.ex Okta, MS Azure, Ping och Google för att nämna några.